Neden alan adımız değişti?

Neden alan adımız değişti?

Maalesef ülkemizde sadece geri kalmış 3. dünya ülkelerinde uygulanan yasaklardan erişim engeli gelmesinden dolayı domain adresimizi değiştirmek zorunda kalabiliyoruz.

Nerdeyse tüm gelişmiş ülkelerde PUFF markamız sigarayı bırakmanıza yardımcı olacaktır. 

Elektronik sigaranın dünyadaki bazı ülkelerde neden yasa dışı olduğunu kesin olarak söylemek zor. Tahminime göre (ve birçok uzman bu konuda hemfikirdir), ülkeler - genellikle Büyük Tütün markaları ve Büyük eczane lobileri tarafından dikte edilerek yasaklanmasına uğraşıyorlar.

O zaman Dünya Sağlık Örgütü var.

DSÖ, e-sigara kullanımının yasa dışı olduğu yerler üzerinde büyük bir hakimiyete sahiptir, Öyle bir hakimiyete sahiptir ki, aslında, üçüncü dünya ülkelerine kanunları ve politikaları tek başlarına dikte edebilirler. Tam olarak yaptıkları şey bu. Ancak halk sağlığının korunması akıllarına gelen son şeydir (özellikle genç e-sigara kullanıcıları ve sigara içenler son yıllarda düşüş gösterdiğinden beri).

Birleşik Krallık (ve Dünyanın Geri Kalan Gelişmiş Çoğu Ülkesi) Olayı Neden Türkiye'den Farklı Görüyor?

İngiltere ve Amerika'da vape ürünlerini istediğimiz gibi kullanmakta özgürüz. Elektronik sigara cihazlarının kalitesine ilişkin düzenlemeler ve e-sıvılarda kullanılabilecek içeriklere ilişkin kurallar olsa da, vape ürünleri 18 yaşın üzerindeki herkese satılmaktadır. Eczanelerde ücretsiz olarak verilmektedir.

Bunun nedeni açık: elektronik sigara ürünleri nispeten güvenlidir ve insanların sigarayı bırakmasına yardımcı olur.

Public Health England, 2019'da vaping sigara içmekten en az %95 daha güvenli olduğu sonucuna varan dönüm noktası niteliğinde bir çalışma yürüttüğünde , bu, herhangi birinin sahip olduğu kalıcı şüpheleri ortadan kaldırmak için yeterli olmalıdır.

Harita Kırmızı renk gözüken ülkelerde Yasak! Umarım en yakın sürede ülke yöneticilerimiz değişince dünyanın en gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de Dünya Sağlık örgütünün de onayladığı şekilde satışımız olur. 

Yayınlanan 2023-02-25 Puff Bar Makaleler 1037

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü