Sahte ve Orijinal Puff Bar arasında ki farklar nelerdir?

Sahte ve Orijinal Puff Bar arasında ki farklar nelerdir?

2021'de bir tüketiciyseniz, taklitlerin şaka olmadığını bilirsiniz.

Bazıları için sıkıcı ve sinir bozucu, bazıları için yüksek riskli ve tehlikeli.

Her yıl, sahte ürünler daha da fazla ilgi görüyor.

Yalnızca vape endüstrisinde, sahte ürünler ortalığı kasıp kavuruyor. 2020'de, kalpazanlığın topluluğumuz için ne kadar ciddi bir sorun olduğunu ilk kez gördük - ancak daha fazla bilgi edinmek ve sorunla mücadele etmek için adımlar attıktan sonra, daha sağlam bir oyun planının gerekli olacağını fark ettik.

Değişimi gerçekten etkilemek istiyorsak -- topluluğumuzu gerçekten korumak istiyorsak -- daha büyük düşünmemiz gerekirdi. Daha büyük davranmak için. Yani tam olarak bunu yaptık.

Orijinal bir Puff Bar ürünü ile sahte bir ürün arasındaki farkı nasıl anlarsınız?

Satın aldığınız şeyin gerçekten satın almayı düşündüğünüz şey olup olmadığını nasıl bilebilirsiniz?

Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Cevap, ayrıntılı olsa da açıktır: Puff DNA aracılığıyla .

Bakın, gerçek olanı olmayandan ayırt edebilmeniz için kusursuz bir sistem geliştirmek için çok çalışıyoruz. Ve şimdi, onu aydınlatmak için buradayız.

Ama başlamadan önce, küçük bir arka plan. Sahte Puff Bar'ın hızla yayılmaya başladığını ilk fark ettiğimizde, ürünlerimizi sahteciliğe karşı koruma özellikleriyle donatmak için çeşitli seçeneklere baktık. Araştırdık, biraz denedik ama başarılı olamadık. Bir özelliği uyguladığımızda, sahte üreticilerin sahte ürünlerinde sahteciliğe karşı karalama kodunu taklit ederek yetişmeleri uzun sürmezdi.

Hayal kırıklığına uğradık. Üzüldük. Gözümüz Cypheme'e düşene kadar.

Sahteciliğe karşı teknoloji çözümlerinde küresel sorumluluğun lideri olan Paris merkezli yapay zeka şirketi Cypheme, sahtecilikle mücadele için ödüllü, benzersiz, yapay zeka odaklı bir etiket oluşturmuştu. Ve onlarla bağlantı kurduktan sonra, etiketlerinin her şeyi değiştirebileceğini hemen anladık.

Kimyasal olarak benzersiz, çoğaltılması imkansız ve güvenli bir bulutta izleniyor (ve saklanıyor). Özel bir mürekkep ve tescilli kodla üretilmiş ve Pantone referanslarında bile bulunmayan tek seferlik bir renkle (turuncunun bir tonu) ana hatları çizilmiştir.

Kanıtlandı, teknolojik olarak temellendi ve ürünlerimize sorunsuz bir şekilde yapıştırılabildi. 

Puff Bar'ın sahte olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Akıllı telefonunuzu çekin. Yuvarlak etiketin resmini çekin - bunu yapmak için bir uygulama indirmenize gerek yok. Resmi çevrimiçi olarak gönderin ve saniyeler içinde, benzersiz imzasının bulutta bir eşleşmesi olup olmadığına dair yapay zeka güdümlü doğrulama alacaksınız.

Varsa, ürününüz orijinaldir. Olmazsa, sahtedir.

Peki ya Puff Bar'da Puff DNA dairesel etiketi yoksa? Ya bir çizik kodu veya başka bir kodlanmış etiketi varsa?

Cypheme dairesel etiketi yoksa, sahte bir Puff Bar'dır. 100%. Garantili.

Puff Bar ürünlerimizin her biri, Puff DNA sistemimizin bir parçası olarak sınıfının en iyisi Cypheme etiketine sahip olarak gelir. Bu tutarlılık, endüstrimizi bir bütün olarak daha güvenli tutarken topluluğumuzu bilgilendirmek ve korumak için elimizden gelen her şeyi yapmamızı sağlıyor.

Mart 2021'de Cypheme, piyasadaki Puff Bar sahte ürünlerle ilgili kendi vaka çalışmasını gerçekleştirdi. Kendilerine Puff Bars adını veren ürünlerin %70'inin sahte olduğunu buldular. Eylül 2021'de, Puff DNA sistemimizi (Cypheme etiketleriyle) uygulamaya koymamızdan altı ay sonra, piyasayı yeniden takip ettiler.

Bu sefer, pazar genelinde Puff Bar sahte ürünlerinde %82'lik bir düşüş buldular.

Amacımız müşterilerimizi memnun etmektir, evet, ama daha da önemlisi, sizi hazır tutmaktır. Seni savunmak, göz önünde tutmak ve seni güvende tutmak için.

Puff DNA, karmaşıklık, tahmin yürütme veya değişkenlik olmadan bunu yapmamızı sağlar. İşleri sorunsuz ve öngörülebilir tutar. Ve en iyi yaptığımız şeyi yapmaya devam etmemizi sağlar.

Yayınlanan 2022-01-09 Puff Bar Makaleler 13856

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü