Her Kullan At Markası PUFF değildir!

Her Kullan At Markası PUFF değildir!

Puff Bar tek kullanımlık ürünleri, kullan at elektronik sigara akımını başlatan ilk Amerika menşeili markadır. İyi görünen çekici bir tasarıma sahiptir. Hala dünyada en çok talep edilen pazar lideri markadır.

Türkiye'de malesef çok fazla sahte merdiven altı üretilen çok fazla marka model vardır. Bundan dolayı güvenilir olmayan yerlerden ürün almayın. Alırsanız bile sağlığınız için lütfen orijinallik sorgulamasını yapın kutudan! 

Orijinaliği Puff DNA aracılığıyla kutudaki üstteki resimdeki gibi sorgulayabilirsiniz.

Puff Bar sahteciliğinin çok yaygın olduğunu ilk fark ettiğimizde, ürünlerimizi sahteciliğe karşı koruma özellikleriyle donatmak için çeşitli seçenekleri inceledik. Araştırdık, bazılarını denedik ama başarılı olamadık. Bir özellik uyguladığımızda, taklit üreticilerin de sahte ürünlere sahteciliğe karşı kazı kazan kodunu taklit ederek durumu yakalamaları uzun sürmezdi.

Biz hüsrana uğradık. Biz çileden çıktık. Ta ki gözlerimiz DNA doğrulama Cypheme'e gelene kadar.


Sahteciliğe karşı teknoloji çözümlerinde küresel sorumluluğa liderlik eden Paris merkezli yapay zeka şirketi Cypheme, sahteciliğe karşı savaşmak için ödüllü, benzersiz, yapay zeka güdümlü bir etiket yaratmıştı. Ve onlarla bağlantı kurduktan sonra, etiketlerinin her şeyi değiştirebileceğini hemen anladık.

Kimyasal olarak benzersiz, kopyalanması imkansız ve güvenli bir bulutta izleniyor. Bundan dolayı DNA kodunun sahtesini yapmak imkansızdır.

TÜRKİYE'DE EN ÇOK ARANAN MARKALARIN DÜNYADA PAZAR ORANLARI

PUFF BAR  - % 18

ELF BAR - % 18

HQD - % 7 

GEEK BAR - % 3 

VOZOL - % 1

NASTY - % 1 

TUGBOAT - % 1 

SALTICA - % 0,5 

Yayınlanan 2022-11-27 Puff Bar Makaleler 3923

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü